Data: 14 septembrie 2014

Invitatie: ASOCIATIA QUALITY MED  va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de anunt/comunicare de presa, finalizare proiect.

Obiectul contractului: ANUNT / COMUNICAT DE PRESA, Finalizare proiect “Acces la internet broadband si servicii conexe” Cod SMIS –CSNR 48587

Data: 03 septembrie 2014

Invitatie: ASOCIATIA QUALITY MED  va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitie servicii internet broadband.

Obiectul contractului: Servicii internet broadband specifice pentru proiect, cod „72411000-4 „Furnizori de servicii de internet (ISP)

Data: 03 septembrie 2014

Invitatie: ASOCIATIA QUALITY MED  va invita sa participati la procedura de atribuire a contractului de achizitie etichete autocolante.

Obiectul contractului: Servicii realizare autocolante specifice pentru proiect, cod „22459100-3 Autocolante şi benzi publicitare”.

Donaţiile şi legatele pot consta în sume de bani, bunuri mobile sau imobile, alte valori materiale, alte materiale specifice, cărţi, tratate şi publicaţii din domeniu, etc. În cazul în care donatorul doreşte ca donaţia să fie folosită pentru a finanţa sau sprijini o anume activitate, opera de binefacere, burse de studii, premii pentru activitate deosebită sau alte acţiuni, acesta poate stipula ca donaţia să-i poarte numele sau orice alt nume.

Alvin konda

FORMULAR DE CONTACT